Przejdź do treści

Czołem wszystkim

Na dobry początek
65 26 2.4k 1
  • Cześć wszystkim!
    Przychodzę z ogromną prośbą o wypełnienie mojej ankiety do magisterki na temat kawusi. Pytania dotyczą chodzenia do kawiarni, zainteresowania kawą i pracą w branży kawowej. Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie i podanie jej w świat. W najbliższym czasie planuje także zrobić wywiady grupowe na temat życia społecznego w środowisku kawowym, jeżeli jesteś zainteresowany/a to DM ❤

Link: ankieteo.pl/s/kawa

• Witam. Pozdrawiam z Gliwic.
    Widzę że forum jest bardzo świeże, ale cieszy mnie to że takie miejsca jeszcze powstają i istnieją. Jest to istna kopalnia wiedzy.
    Na codzień używam Gaggi Coffee deluxe (taka wersja classic tylko bez zaworu trójdrożnego), a gdy mam chęć to alternatywy z dripa lub Aeropressu.

na90%

Widzę że forum jest bardzo świeże, ale cieszy mnie to że takie miejsca jeszcze powstają i istnieją. Jest to istna kopalnia wiedzy.
    Na codzień używam Gaggi Coffee deluxe (taka wersja classic tylko bez zaworu trójdrożnego), a gdy mam chęć to alternatywy z dripa lub Aeropressu.

na90%

@na90procent napisał w Czołem wszystkim:

Witam. Pozdrawiam z Gliwic.

Cześć, cieszymy się, że do nas dołączyłeś.

Kiedyś dość często bywałem w Gliwicach, teraz odwiedzam od czasu do czasu z wycieczkami które oprowadzam. Obowiązkowy punkt to zawsze Radiostacja a czasami Rynek.

na90%

@na90procent Cześć. Witamy na forum. W Gliwicach macie darta rangi PDC, fajna impreza 👍

na90%

Witaj na forum @na90procent ! Aż się prosi spytać, co z pozostałymi 10% 😃

Sugerowane posty

• 1 Głosy
    5 Posty
    54 Wyświetlenia
    K
    Na kimś nowym, to pewnie robi wrażenie, jak we wszystkich innych firmach. Ten kto się zna, to pewnie kupuje, bo wie albo słyszał, że mają dobrą kawę. Z innej dziedziny, to żeby dostać przycisk YT, trzeba mieć chyba 100k subskrybentow a widzę te przyciski u osób, które mają po 5k. Kolejny przypadek jak Collegium Humanum. Anders Breivik, ten od tej strzelaniny, zarabiał duże pieniądze, sprzedając fałszywe certyfikaty.
  • Zasady forum

Przypięty Na dobry początek
    1
    1 Głosy
    1 Posty
    176 Wyświetlenia
    Nikt jeszcze nie odpowiedział
  • Cześć

Na dobry początek
    2
    2 Głosy
    2 Posty