Przejdź do treści

Czołem wszystkim

Na dobry początek
81 29 8.1k 2
  • Muszę odkopać i mogę się podzielić.
    Projekt na 2 przekaźnikach do sterowania wentylatorem i grzałką oraz jedna sondą k.
    Kod w python + tornado + javascript + html

Przydałoby się go odświeżyć w dobie wszystkoumiących AI 🙂

Poszukam linka do repo w githubie i podrzucę

Projekt porzucony, bo maszynka nie wytrzymała próby czasu, a brak słyszalnego pierwszeko cracku psuje zabawę.

Co do HA to taaak, ale rozsądnie, tylko zigbee. Za mało doby na wszystkie hobby.

Co do pierwszej kolby, jak pamiętam, małe cudo Severin z zaworkiem ciśnieniowym. Wtedy automat to był tylko w pracy i stało się przed nim jak przed ołtarzykiem.

@mack napisał:

Co do HA to taaak, ale rozsądnie, tylko zigbee. Za mało doby na wszystkie hobby.

Nie chce nic mówić, ale do HA można podłączyć Biancę i Marę 🙂 Jest trochę zabawy i lutowania ale czemu by nie 🙂

@ciastek napisał:

Ja się czaję na Matter over Thread, ale do tego muszę wymienić AppleTV na nowe jak wyjdzie, tylko coś wyjść nie może

U mnie na razie próby wejścia w Matter spaliły na panewce. Mam Google Home do tego przypięte urządzenia Tuya (w tym do bramek Tuya ZigBee innych firm jak IKEA), Gree (klimatyzacja), Legrand, Emporia itd. Chciałem dołożyć nowe urządzenia z IKEI z Matter ale się to nie powiodło. Nie drążyłem tematu i je oddałem. Ale pewnie wrócę do tematu.

Sugerowane posty

• 1 Głosy
    5 Posty
    252 Wyświetlenia
    K
    Na kimś nowym, to pewnie robi wrażenie, jak we wszystkich innych firmach. Ten kto się zna, to pewnie kupuje, bo wie albo słyszał, że mają dobrą kawę. Z innej dziedziny, to żeby dostać przycisk YT, trzeba mieć chyba 100k subskrybentow a widzę te przyciski u osób, które mają po 5k. Kolejny przypadek jak Collegium Humanum. Anders Breivik, ten od tej strzelaniny, zarabiał duże pieniądze, sprzedając fałszywe certyfikaty.
  • Zasady forum

Przypięty Na dobry początek
    1
    1 Głosy
    1 Posty
    289 Wyświetlenia
    Nikt jeszcze nie odpowiedział
  • Cześć

Na dobry początek
    2
    2 Głosy
    2 Posty