Przejdź do treści

Timemore Bricks 01s - kompaktowy młynek do metod alternatywnych

Młynki
3 3 117 1
  • Nowy młynek dedykowany metodom alternatywnym Timemore Bricks - wygląda na mniejszego i kompaktowego brata Timemore Sculptor.
    Młynek posiada 40 mm stożkowe ziarna, system anty-retencyjny podobny jak w Sculptor, magnetyczny dozownik i jest niezwykle kompaktowy 10x15 cm powierzchni. Patrząc na specyfikacje i zdjęcia, młynek posiada również ograniczony zakres do mielenia pod espresso.
    Cena u zagranicznych dystrybutorów oscyluje w granicy 900 zł.

Młynek Timemore Bricks

• Ciekawa konstrukcja. Jak ktoś ma mało miejsca na blacie to jak znalazł.

• Ja to lubię takie kompaktowe młynki 🙂
    Pewnie bym się na niego skusił, gdyby nie to że przeszedłem na automat.

Sugerowane posty

• Ceado Life X - uniwersalny młynek OD i SD

Młynki ceado
    5
    0 Głosy
    5 Posty
    101 Wyświetlenia
    S
    @ciastek napisał w Ceado Life X - uniwersalny młynek OD i SD: @skansen napisał w Ceado Life X - uniwersalny młynek OD i SD: koncepcja sprzedawania młynka OD wraz zestawem SD A nie na odwrót? Może być i na odwrót
  • La Pavoni Europiccola Pre-Millennium

Ekspresy kolbowe, dźwigniowe itp. recenzja europiccola la pavoni
    13
    0 Głosy
    13 Posty
    321 Wyświetlenia
    K
    Myślałem, że trzeba tylko manometr założyć i ewentualnie jakąś przejściówkę. 240e to jednak za dużo
  • Dyskusja o wagach

Akcesoria domowego baristy - wagi, tampery, pojemniki itd. waga timemore
    3
    0 Głosy
    3 Posty
    151 Wyświetlenia
    pawel890P
    Co do szybkości wagi, ciężko mi ocenić ponieważ nigdy nie miałem lepszej wagi w rękach. Ale nagrałem filmik jak mój AVX KC200 radzi sobie z mierzeniem czasu. Osobiście jestem bardzo zadowolony i ta precyzja jest dla mnie wystarczająca. Chociaż głównym motywem, dlaczego kupiłem tą wagę był rozmiar 10x10cm konieczny dla Flair58 Chętnie usłyszę od kogoś czy w tym filmiku faktycznie widać problem z szybkością wagi. https://youtube.com/shorts/dhhqw3k0N0E?si=7DiAggrOvh-qc-cb