Przejdź do treści

Timemore Bricks 01s - kompaktowy młynek do metod alternatywnych

Młynki
3 3 274 1
  • Nowy młynek dedykowany metodom alternatywnym Timemore Bricks - wygląda na mniejszego i kompaktowego brata Timemore Sculptor.
    Młynek posiada 40 mm stożkowe ziarna, system anty-retencyjny podobny jak w Sculptor, magnetyczny dozownik i jest niezwykle kompaktowy 10x15 cm powierzchni. Patrząc na specyfikacje i zdjęcia, młynek posiada również ograniczony zakres do mielenia pod espresso.
    Cena u zagranicznych dystrybutorów oscyluje w granicy 900 zł.

Młynek Timemore Bricks

• Ciekawa konstrukcja. Jak ktoś ma mało miejsca na blacie to jak znalazł.

• Ja to lubię takie kompaktowe młynki 🙂
    Pewnie bym się na niego skusił, gdyby nie to że przeszedłem na automat.

Sugerowane posty

• Hario Lyra, niepozorna konewka o dużych możliwościach

Metody alternatywne konewka recenzja
    6
    6
    2 Głosy
    6 Posty
    232 Wyświetlenia
    MarcinM
    Ja mam Timemore Fish Smart 600 ml i sobie naprawdę cenię. 1000 W grzałka dość szybko podgrzewa wodę do zadanej temperatury i stale ją na wskazanym poziomie utrzymuje. Ma nawet bajerancki panel dotykowy więc jest fancy : )
  • Ceado Life X - uniwersalny młynek OD i SD

Młynki ceado
    5
    2
    0 Głosy
    5 Posty
    288 Wyświetlenia
    S
    @ciastek napisał w Ceado Life X - uniwersalny młynek OD i SD: @skansen napisał w Ceado Life X - uniwersalny młynek OD i SD: koncepcja sprzedawania młynka OD wraz zestawem SD A nie na odwrót? Może być i na odwrót
  • Lagom Casa - recenzja

Młynki lagom lagom casa recenzja
    5
    1
    3 Głosy
    5 Posty
    485 Wyświetlenia
    ciastekC
    ledwo człowiek się przywita, obwoła pierwszym potencjalnym właścicielem Casy a tu proszę, jednak nie jestem sam aż miło czytać taką recenzję po zamówieniu, zwłaszcza przy praktycznym braku wad @pawel890 napisał w Lagom Casa - recenzja: Ciekawe jakich cen będzie się można spodziewać od polskich dystrybutorów niestety w Polsce dystrybucja Option-O chyba nie istnieje niestety