Przejdź do treści

Ciekawe promocje na kawę ziarnistą

Kawa ziarnista
7 4 197
Sugerowane posty

• Trip Coffee - opinie i recenzje

Kawa ziarnista
    2
    0 Głosy
    2 Posty
    31 Wyświetlenia
    S
    Kilka razy dostawałem próbki tych kaw, w tym od @Dawid4792 . Kawki mają niezłe ale jakoś nigdy żadnej potem nie zamówiłem.
  • Kalendarz adwentowy pod espresso

Kawa ziarnista
    3
    0 Głosy
    3 Posty
    110 Wyświetlenia
    ciastekC
    @pawel890 napisał w Kalendarz adwentowy pod espresso: Natomiast ślepy traf i degustacja po 1 shocie, nie nazwałbym odkrywaniem nowych smaków, tylko zmuszaniem się do wypicia nieudanego naparu Przez ostatnie 4 dni robiłem właśnie taką degustację ziarna po 1 szocie. 2 z nich mnie pozytywnie zaskoczyły (Jamajka, Uganda), 1 był po prostu smaczny (Meksyk), a 1 średnio udany (Gwatemala, choć z nią zawsze mam problem z jakiegoś powodu). W żadnym przypadku nie nazwałbym tego zmuszaniem się do wypicia. Jamajka zaskoczyła mnie klarownością, której nie znałem. Do Ugandy podchodziłem z nastawieniem, że mi nie zasmakuje, bo nigdy nie byłem fanem kwasowych espresso, ale zaskoczyła mnie lekkością i owocową nutą, choć nie jestem w stanie określić jakie to były owoce, a na końcu został nieprzyjemny (przynamniej dla mnie) posmak skórki z cytrusów. To według mnie zdecydowanie określiłbym mianem odkrywania nowych smaków
  • Ingagi Coffee / gorilla coffee - opinie i recenzje

Kawa ziarnista
    18
    0 Głosy
    18 Posty
    486 Wyświetlenia
    HeniutekH
    @ciastek no tak racja, teraz bardziej czekolada.