Zmiana Lelit Bianca na kolejny ekspres
-
Tak jak wspomniałem ostatnio Biance stuknęły cztery lata ale pracuje bez zarzutu. Nie korzystam ostatnio prawie w ogóle z profilowania. I naszło mnie ostatnio na zmianę, choć Bianka niczym tutaj nie zawiniła
Kupiłbym kolejny model Lelita ale nie ma już niestety nic wyżej 
Byłem już wstępnie zdecydowany ale naszły mnie jednak pewne wątpliwości, głównie czy warto tyle wydawać na ekspres. Z kolei pojawienie się bardziej odpowiadającego mi wykończenia - stali szczotkowanej te wątpliwości zmniejszyło

-
To mam dobrą i złą wiadomość. Dobra jest taka, że już nie musisz kupować nowego Lunara sygnowanego przez LaMa, żeby mieć brew-by-weight, bo od marca można zrobić upgrade.
how to upgrade your acaia lunar to a la marzocco connected scale - La Marzocco Home
This guide walks through compatibility, the upgrade process for a single scale, and the procedure for setups with two scales.
La Marzocco Home (home.lamarzoccousa.com)
Zła jest taka, że trzeba kupić licencję za €100
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj sięSugerowane posty
-
-
-
Wybrani gracze na polskim rynku kawowym 2023
Zablokowany Przeniesiony Dział handlowy