Reakcje (nodebb-plugin-reactions)
-
Brakuje mi opcji reagowania na posty – czasami chciałoby się wyrazić, że coś się podoba, jest wnikliwe, szokujące i tak dalej, a pisanie odpowiedzi może zaśmiecać wątek. Obecna funkcjonalność +/- 1 nie daje do końca takich możliwości.
Jest gotowa wtyczka:
GitHub - NodeBB-Community/nodebb-plugin-reactions: Reactions plugin for NodeBB
Reactions plugin for NodeBB. Contribute to NodeBB-Community/nodebb-plugin-reactions development by creating an account on GitHub.
GitHub (github.com)

-
-
Fajne są te reakcje widzę tylko jeden minus: jeśli ludzi zamiast głosować za będą używać reakcji to trochę chyba stracimy

-
-
Ustawiłem, że trzeba mieć reputacje > 5 żeby dodawać reakcje.
-
Fajne są te reakcje widzę tylko jeden minus: jeśli ludzi zamiast głosować za będą używać reakcji to trochę chyba stracimy

i o to chodziło!

@skansen napisał w Reakcje (nodebb-plugin-reactions):

ja tam nie czuję tego głosowania na posty, zbyt maszynowe dla mnie

-
Kwestia preferencji, jak to ma rozruszać froum to czemu nie.

Dla mnie emoji można dać czasem, jak coś jest zabawnego lub inna emocja, a reputacje za to, że ktoś dał jakiś dobry artykuł, albo dał ciekawą odpowiedź.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się